Vitaminwater, finaly....






Met mijn agentschap Demonstrate, hadden we enkel maanden geleden het plezier de account van glacéau vitaminwater binnen te halen. Niet alleen zouden we het hele pr luik, influencersprogramma en communicatiedeel onder onze vleugels nemen, maar ook de coordinatie & coaching van de salesteams op de baan vonden bij ons onderdak.
Vrienden kunnen het beamen, de afgelopen weken hebben we niet veel anders gedaan dan dit fantastische drankje in 6 variëteiten in de markt te zetten, en inderdaad, waar het hart van vol is, loopt de mond van over... Het zou dan ook een gat in mijn tijdsverbruik zijn, indien er geen post zou staan van deze fijne, maar zeer drukke periode.
We hebben ondertussen een popup store succesvol geopend in Brussel (Dansaertstraat), en dit weekend na 10 dagen ook weer gesloten-zoals het hoort. Er was een amazing leuk feest, met Tomas Desoete en zijn Turbo Pascals als warming up, en een bijzonder sympathieke DJ Muggs van Cypress Hill als headliner. Vicemagazine had een leuk interview met Muggs: check out at http://typepad.viceland.com/vice_belgium/2009/09/dj-muggs-vitaminwater-party-in-brussel.html.
Veel schoon volk, heerlijke vitaminwater cocktails, twee amsterdamse madammen die het fenomeen urban knitting kwamen toelichten en de elegante Hade die ieders nagels een rainbow manicure gaf. TLP sloot de boite, iedereen meer dan tevreden.
En,... we zijn deze week alweer gestart met het inrichten van een pand in de Kammenstraat (Antwerpen) voor een tweede!
In deze post foto's een bloemlezing van de mooiste momenten-deel 1.
Enjoy!